Hirdetés

Lenyűgöző trailert kapott Zack Snyder netflixes sci-fije - és most képzeljétek el ugyanezt Star Wars köntösben!

|

Nem titok, hogy eredetileg a Csillagok háborúja világában szeretett volna filmet rendezni Snyder, tehát a messzi-messzi galaxisban kapott volna helyet a Rebel Moon - 1. rész: A tűz gyermeke története.

Hirdetés

Noha Zack Snyder rajongói nyomásra lehetőséget kapott a Warnertől, hogy a saját elképzelése szerint bővítse ki és vágja újra a hányatott sorsú Az Igazság Ligáját, a rendező és a DC jogaival bíró stúdió útjai 2021-ben elváltak. Snyder azóta saját franchise-ok építgetésébe kezdett a Netflix támogatásával, de nem mondhatnánk, hogy a zombiktól hemzsegő A halottak hadserege vagy annak egészen másra fókuszáló előzménye, A tolvajok hadserege kiemelkedőt nyújtott volna a maga kategóriájában.

Rövidesen azonban szépíthet egy monumentális sci-fi eposszal, a két részre szabdalt Rebel Moonnal, melynek második felvonása csak jövőre debütál (április 19-én) a Netflix katalógusában, de az elsőt, Rebel Moon - 1. rész: A tűz gyermeke címmel már december 22-étől megnézhetjük.

Hirdetés

Az ismert színészekkel (Djimon Hounsou, Charlie Hunnam, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher, Anthony Hopkins, Ed Skrein) telezsúfolt produkció le sem tagadhatja, hogy a Star Warsból merített ihletet, itt is egy elnyomó galaktikus birodalom áll szemben egy maroknyi lázadóval, de Snyderre a Heavy Metal magazinok mellett Kuroszava Akira (A hét szamuráj, Káosz) munkássága is jelentős hatást gyakorolt. Az előbbi a képi világban, az utóbbi pedig a cselekményben érhető tetten, mely szerint a Sofia Boutella alakította egykori katona felkerekedik, hogy néhány kívülálló harcost, kiknek segítségével megmentheti új, békeszerető otthonát.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)