Hirdetés

Legendás állatok és megfigyelésük - hangulatos traileren a Harry Potter spin-off

|

Hamarosan új filmmel bővül a Harry Potter univerzum, és egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy nem sírva távozunk majd a moziból.

Hirdetés

Londonban már nyáron színpadra viszik a Harry Potter és az elátkozott gyermek című darabot, J.K. Rowling azonban leszögezte, hogy ebből filmet nem készítenek, így aki a mozivásznon akar újra találkozni Harry Potter világával, annak egészen november közepéig kell várnia, ekkor kerül ugyanis mozikba a Legendás állatok és megfigyelésük.

A 60 évvel a Bölcsek köve előtt játszódó sztoriban New Yorkba kísérjük majd el Newt Scamander, akit a szemtelenül fiatalnak tűnő Oscar-díjas Eddie Redmayne alakít. A történet szerint simán megjárta volna a Nagy Almát, ha nem veszíti el a táskáját, amiből meg is pattan néhány mágikus lény, hogy káoszt okozzanak a városban.

A rendezői székben ugyanaz a David Yates ül, aki az utolsó négy Harry Potter filmet rendezte, ami nekünk elég garancia a minőségre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)