Hirdetés

Napi büntetés: Kylo Ren is megnézte a legutóbbi Zsivány Egyes előzetest

|

Sosem fogjuk tudni komolyan venni Kylo Rent, ha egyszer újra feltűnik egy Star Wars moziban. Látványos dühkitörései mindig adnak alapot a rajongóknak a viccelődésre. Ez a mostani videóval sincs másként.

Hirdetés

Az Auralnauts nevet viselő YouTube felhasználó a korábbihoz hasonlóan ismét elkészítette Kylo Ren reakcióvideóját a legutóbbi Rogue One: A Star Wars Story előzeteséhez. Kedvenc, depis Sith lovagunk hozza a formáját és hangos dühkitöréssel zárja a felvételt.

Kylo ismét magvas gondolatokkal tűzdeli meg kommentárját és egy-két érdekes dolog is kiderül róla, például hogy szereti a régi stílusú, fekete rohamosztagos páncélzatot. Vagy hogy elismeri a Jedik hagyományőrző szokását. Elvégre sosem látott még domboldalba faragott Sithet, de a Jediknek van domboldalba faragott Jedije. Le is vonta a következtetést: a Sitheket túlságosan leköti egymás gyilkolászása.

Két kedvenc gondolatom/mondatom kiemelném Kylo monológjából:
1, "… A rohamosztagosok arra valók, hogy öljenek. Pfft. Vagy hogy meghaljanak. Ezt elég jól csinálják."
2, "… A Birodalom pillanatok alatt elintéz mindenkit, mert van olyan izéjük, csirke lépegető."

Valahol itt kapja fel igazán a vizet, mikor a főszereplőnk kiejti a száján a "remény" szót. Kylo szerint szó sincs reményről és egyedül egy végzetes mérnöki hibának köszönhetik, hogy sikerült elpusztítaniuk a Halálcsillagot. Ekkor a rohamosztagosok is megkapják a magukét, mert ahelyett, hogy mindenféle trópusi bolygókon rohangálnak a Magic Stick Mant üldözve, inkább a Halálcsillag tökéletesítésén kellene dolgozniuk, hogy ne találjanak a lázadók olyan veszélyes kiskapukat, amik egyenesen a fő energiaforráshoz vezetik őket, ami nem mellesleg KÉPES FELROBBANNI A LEGAPRÓBB DOLOGTÓL, AMI HOZZÁÉR!

Én már csak azt várom, hogy a teljes filmet végigkommentálja Kylo. Addig is reméljük, még születnek ehhez hasonló rajongói alkotások, tovább színesítve a Star Wars univerzumot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)