Hirdetés

Közös címlapon feszít Obi-Wan, Ahsoka, Mando és Cassian Andor

|

A közelgő Star Wars sorozatok főszereplői, Ewan McGregor, Rosario Dawson, Pedro Pascal és Diego Luna fotózásáról videó is készült.

Hirdetés

A Disney+ eddig sem szűkölködött Star Wars sorozatokban, hiszen a The Mandalorian mellett ott van a The Book of Boba Fett, és ne feledkezzünk meg az animációs darabokról sem, mint amilyen a The Bad Batch. A franchise azonban nem lassít, sőt szériák tekintetében behozza azt, ami filmek tekintetében kimarad, ugyanis számos projekt formálódik jelenleg is a Lucasfilmnél: köztük van a The Mandalorian 3. évada, az Ahsoka spin-off, a Zsivány Egyesből ismert Cassian Andor sztorija, valamint talán mind közül a legjobban várt sorozat, az Obi-Wan Kenobiról szóló show

Hirdetés

A Star Wars produkciók lavináját a Vanity Fair címlapja vezeti fel, amin mindegyik széria főszereplője megmutatkozik: itt van Rosario Dawson (Ahsoka), Pedro Pascal (The Mandalorian), Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) és Diego Luna (Andor) is. De nem csupán ez a négy színész állt a kamera elé, hanem más szereplők is, valamint a franchise sorsának egyengetőit sem hagyták ki. A fotókat a szakma egyik legismertebb művelője, Annie Leibovitz lőtte, akinek legismertebb képe az, amin John Lennon és Yoko Ono szerepelnek pár órával Lennon halála előtt. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A fotózást szerencsére videón is megörökítették, így nemcsak a végeredményt láthatjuk, hanem bepillantva a kulisszák mögé magából a jó hangulatú folyamatból is ízelítőt kaphatunk: 

Az említett sorozatok közül az Obi-Wan Kenobit mutatják be leghamarabb, május 27-én debütál a Disney+-on. Jó hír a hazai rajongóknak, hogy a Disney streamingszolgáltatása június 14-től Magyarországon is elérhető lesz, a Kenobi pedig várhatóan kapni fog magyar szinkront is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)