Hirdetés

Komoly házkutatást tartott az FBI egy YouTuber otthonánál

|

Jake Paul kaliforniai villáját szövetségi ügynökök lepték el, de egyelőre nem tudni, hogy egészen pontosan mit kereshettek a YouTube-celebnél.

Hirdetés

A Paul-tesók egyik botrányból a másikba másznak, hiszen miután két éve Logan Paul egy öngyilkos ember testét mutogatta egy videójában, öccse, Jake nemrég azzal került be a hírekbe, hogy az amerikai tüntetéseket kísérő zavargások alatt több ember kíséretében egy bezárt bevásárlóközpontban látták, melybe korábban betörtek a rendbontók - ennek kapcsán birtokháborításért kell felelnie. Valamiért az FBI látóterébe is bekerült a 20 millió követővel rendelkező YouTuber, ugyanis nemrég házkutatást tartottak egyik villájában.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy miért szálltak ki a szövetségi hatóságok az internet-celeb otthonába, de a helyszínen tartózkodók beszámolói és képei alapján néhány fegyvert foglaltak le tőle. Az amerikai fegyvertörvények miatt egyáltalán nem meglepő, hogy a YouTuber házában lőfegyverek voltak, hiszen ezek tartására alkotmányos joga van.

Jake Paul egyébként nem volt jelen a házkutatás során, és nyilatkozata alapján ő sem tudja, hogy pontosan miért részesítik ilyen kiemelkedő figyelemben az FBI ügynökei:

"Hogy őszinte legyek, én sem igazán tudom, hogy mit gondoljak a dologról. Szerintem senki nem tudja. Senkinek sincsenek válaszai, a vezetésünk cserben hagy minket, és úgy tűnik, senki nem tudja, hogy mihez kezdjen. De személy szerint én nem vagyok az az ember, aki csak ücsörög és nem éli tovább az életét."

Paul egyik barátja, Armani Izadi Las Vegas-i otthonát szintén átkutatta az FBI a napokban, azonban ellene elég konkrét vádak láttak napvilágot és korábban el is ítélték kerítésért. Mivel Izadi gyakran megfordul Jake Paul otthonában is, így nem kizárt, hogy a mostani házkutatásnak is az ellene folyó nyomozáshoz lehet köze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)