Hirdetés

Kőkemény akciófilmet rendezett a Gettómilliomos főszereplője, itt az első Monkey Man trailer

|

Dev Patel vállalta a főszerepet is, aki már rég nem az az esetlen, ám jószívű kölyök, mint a korai filmjeiben.

Hirdetés

Dev Patel pályafutásának a Danny Boyle rendezte Gettómilliomos adta meg a nemzetközi sztárrá váláshoz szükséges lökést, a 2008-ban bemutatott drámában nyújtott alakításáért ugyanis a brit színész begyűjthette élete első BAFTA-jelölését. A másodikat, amire 2016-os Oroszlán miatt nominálták, aztán díjra is váltotta.

Noha a 33 éves színészt a Gettómilliomoson túl a legtöbben olyan keserédes filmekből ismerik, mint a Keleti nyugalom első és második része, nem hagyta magát beskatulyázni, így a múltban megfordult már fantasyben (A Zöld Lovag), sci-fiben (Chappie), thrillerben (Hotel Mumbai), de nemsokára horrorban (Rabbit Trap) is láthatjuk majd.

Hirdetés

Előtte azonban még magára ölti az egykori elítéltből lett igazságosztó szerepét a Monkey Man című, meglepően erőszakos akciófilmben, aminek nemcsak főszereplője, hanem a rendezője is. Ez amúgy az első alkalom, hogy Patel a kamera mögött (is) dolgozik. Az Indiára jellemző elképesztő társadalmi különbségeket is megmutató, humoros jelenetekben bővelkedő film megszületését Jordan Peele (Tűnj el!, Mi, Nem) produkciós cége is támogatta, míg a nemzetközi forgalmazást a Universal Pictures vállalta.

A Monkey Man amerikai premierjére április 5-én kerül sor, arról viszont egyelőre nincs hír, hogy nálunk mikor fogják bemutatni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)