Hirdetés

Kíváncsi vagy, hogy melyik volt a legnagyobb sláger születésed napján?

|

A Billboard Hot 100 népszerűségi lista felhasználásával a Gamquistu egy érdekes alkalmazással lepett meg minket: most bárki kiderítheti, milyen számot nyomtak a rádiók, amikor született.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban működő Billboard magazin 1958 óta folyamatosan számontartja, hogy adott napokon éppen melyik volt a legnépszerűbb sláger.

Ha 1958 után születtél, akkor add meg a ezen az oldalon a születési dátumodat, majd az alkalmazás a Billboard Hot 100 adatbázisából megmondja, hogy éppen melyik szám állt a lista élén aznap. Ez szomorú hír azoknak, akik 1958 előtt születtek, de mondjuk azt, hogy az övék minden zene a világon. A többiek keressék ki a maguk a slágerét. Kívánom, hogy legyetek szerencsésebbek, mint én Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It For You-jával, és feltétlenül írjátok meg, nektek mit dobott a gép.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)