Hirdetés

Kivágna jeleneteket a sorozatból az Így jártam anyátokkal alkotója

|

Carter Bays úgy döntött, újranézi az Így jártam anyátokkalt, de nem elégedett mindennel.

Hirdetés

A 2005-ben indult Így jártam anyátokkal valamelyest betöltötte az egy évvel korábban lezárult Jóbarátok által hagyott űrt, sikerét feltehetően részben ennek is köszönheti.

A szintén New York-i fiatalok problémáival foglalkozó, de a párkapcsolatokat előtérbe helyező, néha egészen abszurd és szürreális széria egészen 2014-es fináléjáig nézett maradt, de az idő előrehaladtával egyre inkább megoszlottak a vélemények a minőségéről, és a lezárás sem sikerült kielégítőre.

A sorozat egyik alkotója, Carter Bays is úgy látja, tudna még javítani rajta.

Hirdetés

Bays Twitteren írt arról, hogy épp a harmadik évad végén jár, és egyrészt meglepte, milyen hosszú a sorozat, másrészt nagyon szívesen bemenne egy vágószobába és kivágna jeleneteket, melyek szerinte senkinek nem hiányoznának.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nem mondott konkrétumokat, de vannak olyan pillanatok, amik kavartak egy kis vihart a Twitteren: 2014-ben például rasszizmussal vádolták a készítőket, miután a 9. évadban sztereotip ázsiai karaktereket játszottak a főszereplők, de Barney könyvében is találhatnak a kritikusok kivetnivalót.

Bays egyébként executive producerként dolgozik az épp készülő How I Met Your Father spin-offon

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)