Hirdetés

Kiszivároghattak Michael Keaton Batman szerelésének első fotói

|

Lesifotókon már elkapták Keaton Batman cuccát, de azok homályos, távoli képek voltak. Ezúttal konkrét felvételeket kaptunk Batman új ruhájáról, már ha hihetünk a szivárgásnak.

Hirdetés

Michael Keaton visszatér, ismét Gotham városának köpenyes igazságosztóját fogja alakítani. A színész kétszer is magára öltheti majd a fekete páncélzatot, mivel a Batgirlben (ami egy direkt HBO Maxre készülő film) és a The Flashben is szerepelni fog.

Mivel a The Flasht el kellett csúsztatni (Ezra Miller éppen nem tűnik túl jó befektetésnek), így a Batgirlben látjuk majd hamarabb, és valószínűleg a most előkerült jelmezét is így csodálhatja meg először a nagyérdemű közönség (ugyebár jogosan vádolhatnak nagyzolással, hogy saját denevérünk van a harangtoronyban).

Hirdetés

Egy egyelőre meg nem erősített, kiszivárgott fotópáros részletesen bemutatja Keaton új szerelését. A dizájn sokban hasonlít az eredeti, 1989-es filmben látott összeállításra, de az újszerűbb anyag, a kicsit letisztultabb vonalak és a fekete öv modernizálják a képet.

Mivel egy szivárgásról van szó, így valószínűleg a premierig nem fog kiderülni, hogy ez a tényleges, végleges dizájn-e vagy sem, de akárhogy is, ezzel valószínűleg elégedettek lennének a klasszikus rajongói. Vagy ti másképp látjátok? Hogy tetszik a Denevérember új ruhája?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)