Hirdetés

Kiszivároghatott a Thor: Love and Thunder plakátja, így néz majd ki Jane Foster?

|

Elvileg ez lesz a negyedik Thor film hivatalos posztere, de nekünk még vannak azért kétségeink.

Hirdetés

A Thor: Love and Thunderről egyelőre annyit tudunk, hogy 2022. július 7-én érkezik meg hazánkba, Mighty Thorrá válik benne Jane Foster (akit ismételten Natalie Portman alakít), Christian Bale lesz a főgonosz, vagyis Gorr az istenölő, valamint biztosan szerepelni fog a Galaxis Őrzői csapat, illetve Russell Crowe is felbukkan, mint Zeusz.

Előzetest még nem kaptunk a filmhez, ez korai lenne még, és kósza forgatási fotókkal kellett csupán beérnünk, hivatalos plakátot még nem láthattunk. Most azonban elvileg előkerült egy eredeti Thor: Love and Thunder poszter.

Hirdetés

A Thor: Love and Thunder News Twitter-oldal tette közzé az alábbi képeket, melyeken ha minden igaz, a negyedik Thor film posztere látható. 

A képhez az oldal annyit fűzött hozzá, hogy a plakát a Pyramidtól származik, akik korábban egy Ms. Marvel posztert is idejekorán tettek közzé. Ez az egyetlen ér váll amellett, hogy valóban az igazi plakátot láthatjuk. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Maradjunk annyiban, hogy nekünk azért vannak még kétségeink, mindenesetre ha tényleg ez az igazi poszter, akkor legalább már tudjuk, hogyan fog kinézni a filmben Mighty Thor, azaz Natalie Portman. Ó, és ne feledkezzünk el Thor kecskéiről sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)