Hirdetés

Ezért kukázhatták az élőszereplős Pindúr pandúrokat

|

A The CW megpróbálta modernizálni a Pindúr pandúrokat, és egy élőszereplős verzióban visszahozni gyerekkorunk szuperlányait. Közben azonban elkövettek egy kritikus hibát.

Hirdetés

Ha követtétek a tévésorozatokkal kapcsolatos híreket, akkor biztosan emlékeztek a Pindúr pandúrok projektre. A The CW egy élőszereplős sorozatot akart összehozni a Cartoon Network klasszikusából, de az első forgatási fotók után minden elcsendesedett körülötte, később pedig a csatorna hivatalosan is a fagyasztóba dobta a projektet.

Most, hogy a sajtó már egy ideje nem foglalkozik a szériával, maga a Pindúr pandúrok alkotója, Craig McCracken kezdett beszélni a helyzetről.

Hirdetés

A The Los Angeles Times kérdéseire válaszolva a McCracken elmesélte, hogy szerinte hol ment félre az egész élőszereplős széria:

"Volt egy találkozóm velük [a CW stábjával] és elmondtam nekik, hogy 'ha felnőttekké változtatjátok őket, akkor már nem Pindúr pandúrok, csak három szuperlány, akiknek nem kell megküzdeniük a gyereklét nehézségeivel'. Az már egy teljesen más sorozat lesz."

Az élőszereplős széria a Pindúr pandúrok 20-as éveit mutatta volna be. A koncepció szerint ekkor a lányok még mindig szuperhősködnek, csak éppen már fiatal felnőttként, és mindeközben próbálják azt is feldolgozni, hogy a közjó oltárán feláldozták gyerekkorukat. A pilot epizód elkészült, de annak gyér fogadtatása végül elkaszálta az egészet. Talán jobb is így.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)