Hirdetés

Kiderült, ki lehet a harmadik Hang nélkül mozi új rendezője

|

John Krasinski távozik a széria éléről, de ettől még az ő ötletét fogja megvalósítani a Hang nélkül 3.

Hirdetés

John Krasinski több szempontból is a Hang nélkül-filmek atyja: ő rendezte az első két részt, ráadásul az első epizódban főszerepet is vállalt felesége, Emily Blunt mellett. Egy ideje már tudjuk, hogy készül a A Quiet Place: Part III, vagyis a harmadik Hang nélkül-mozi, de ezúttal már nem Krasinski rendezésében.

Az új film nem egy közvetlen folytatás lesz, hanem inkább egy spin-off Krasinski ötletei alapján. A friss jelentések szerint egyébként sem ő, sem Emily Blunt nem tér vissza színészként sem.

Hirdetés

Az viszont a Deadline már most tudni véli, hogy a Nicolas Cage-féle Pig direktorát, Michael Sarnoskit szemelte ki a stúdió a harmadik film rendezőjének, jelenleg is folynak vele az aktív tárgyalások. Sarnoski korábban az Olympia és a Fight Night Legacy minisorozatokon dolgozott társrendezőként, illetve rövidfilmek (Fight Night Legacy, Love of the Dead) kapcsolhatók hozzá, nincs tehát még komoly filmográfiája. 

Szerintetek ez esetleg aggodalomra adhat okot?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)