Hirdetés

Kiderült, hogy mi a helyzet Kevin Feige Star Wars filmjével

|

Számtalan pletyka és spekuláció után az MCU atyaúristene egyértelmű választ adott a projekt sorsát firtató kérdésre.

Hirdetés

Még 2019-ben jött a hír, hogy a Disney és a Lucasfilm kart karba öltve épp az új Star Wars éra megalapozásán dolgoznak. Akkoriban a tervezgetés még fű alatt zajlott, de két évvel később kiderült, hogy a Loki vezető írója, Michael Waldron dolgozott egy Star Wars forgatókönyvön. Ezzel a titokzatos projekttel összefüggésben a Russo testvérek és Kevin Feige is asztalhoz ültek, és arról szóltak a pletykák, hogy ők rendezhetik majd azt.

Bármennyire is izgalmasnak tűnt azonban a gondolat, hogy a Marvel moziverzumának sztárcsapata, amely az utolsó két Bosszúállók filmmel elég magasra tette a lécet az utánuk következő alkotások számára, a Csillagok háborúja világán belül alkot valamit a rajongóknak, kezdettől fogva beárnyékolta az azt körülvevő bizonytalanság.

Hirdetés

Aztán a Star Wars Celebration előtt a Variety egy jelentésben már azt állította, hogy Feige Star Wars filmje a kukába került. Kathleen Kennedy ezt akkor meg is erősítette, sőt hozzátette, hogy ilyen projekt soha nem is létezett. Ami Feiget illeti, a Marvel Studios elnöke a napokban beszélt az Entertainment Weekly munkatársával. Az újságíró megkérdezte, hogy készül-e még a szóban forgó Star Wars filmje, amire csak annyit mondott:

"Nem."

És ezzel vége is a történetnek. Akár létezett Feige projektje, akár nem, a végeredmény ugyanaz: látni már biztosan nem fogjuk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)