Hirdetés

Kiderült, hogy mennyit kapott Joaquin Phoenix és Lady Gaga a Joker 2-ért

|

Mélyen a zsebébe kellett nyúlnia a Warnernek, ezzel pedig durván megugrott a Joker: Folie à Deux büdzséje is.

Hirdetés

Hatalmasat ment 2019-ben a Todd Phillips rendezésében bemutatott, a vártnál sokkal komolyabb hangvételű Joker, ami bár annak ellenére, hogy eredetileg önálló, kerek alkotásnak készült, azért bőven megágyazott egy potenciális folytatásnak is. Az első film nagyjából 60 millió dollárból valósult meg, végül pedig röpke 1,078 milliárd dollárt hozott a konyhára, ezért érthető, hogy a Warnernek sem állt szándékában elengedni a projektet. 2022-ben már maga az író-rendező erősíthette meg, hogy valóban készül a Joker 2, ami a Folie à Deux alcímet kapta.

Azért az várható volt, hogy egy jóval vaskosabb költségkerettel operál majd a második felvonás, de arra talán még a stúdió sem számított, hogy végül 200 millió dollárig kúszik fel a Joker 2 büdzséje. Az ezzel kapcsolatos híreket egyébként a Variety szállította, akiknek jelentéséből még arra is fény derült, hogy a két főszereplő, Joaquin Phoenix és Lady Gaga mennyit kapott az alakításáért.

Hirdetés

Amennyiben pedig hinni lehet a filmes oldal értesüléseinek, akkor Phoenix Jokerként egészen pontosan 20 millió dollárt, míg Lady Gaga Harley Quinnként 12 millió dollárt tehetett zsebre, szóval tényleg nem aprózták el a stúdiónál a dolgokat.

Ezek alapján pedig nincs mese, a Joker 2-nek kimagaslóan kell teljesítenie, ami a büdzsé tekintetében azért nem lesz egyszerű feladat. Mindenesetre mi már nagyon várjuk az elvileg musical-elemekkel is kacérkodó folytatást, ami jelen állás szerint 2024. október 4-én fut majd be a mozikba, legalábbis az Egyesült Államokban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)