Hirdetés

Kiderült, hogy kit alakít Christian Bale a Thor: Love and Thunderben

|

Egészen idáig, csak találgatni tudtunk, hogy milyen szereppel tér vissza Bale a képregényhősök világába, most azonban a stúdió végre tisztázta a dolgot.

Hirdetés

Senki nem volt felkészülve arra az elképesztő bejelentés-cunamira, amit a Disney a nyakunkba zúdított tegnap éjszaka. A stúdió Star Wars és Marvel sorozatok, filmek és események egész garmadáját jelentette be, ezeket részletesen is összeszedtük már nektek. Az izgalmasabbnál izgalmasabb új projektek mellett egy-egy sztár szerepének tisztázása szinte már súlytalannak tűnik - persze azért Christian Bale még így is okot ad a rajongásra.

Hirdetés

Már eleve meglepő volt, hogy az egykori sötét lovag hajlandó volt beadni a derekát a Marvelnek, ugyanis korábban olyan nyilatkozatokat tett, hogy nem igazán szeretne újra képregényfilmben játszani, mivel egyikre sem emlékszik, amelyikben nem szerepelt. Emiatt is örömteli, hogy ezek után csak kötélnek állt, az meg pláne remek, hogy korunk egyik legtehetségesebb színészeként egy főgonosz szerepét veszi a nyakába.

Eddig ugyan csak találgatni tudtunk, most azonban a Disney elárulta, hogy a színész Gorrt, az Istenölőt játssza majd a Thor: Love and Thunderben. A karakter már önmagában is nagyon izgalmas, ugyanis egy olyan lényről beszélünk, aki családja tragikus halála után megtagadja az istenek létezését. Miután rájön hogy mégis vannak isteni lények, megesküszik, hogy minél többet öl meg közülük, hogy azok is érezzék azt a tehetetlenséget, amit ő érzett, miután eltemette szeretteit.

Az biztos, hogy nem egy átlagos bosszúsztori kerekedik majd a dologból, erre már maga Taika Waititi jelenléte is garancia. Az hogy Bale megkapott egy ilyen rétegelt karaktert, csak még jobbat tehet a filmnek.

Ti örültök, hogy Christian Bale Gorr, az Istenölő bőrébe bújik, vagy másik gonoszt szerettetek volna?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)