Hirdetés

Kiderült a Tőrbe ejtve 3 címe, és az is, hogy mikor tér vissza Daniel Craig zseniális nyomozója

|

Benoit Blanc a következő kacifántos bűnügyét is a Netflixen fogja felgöngyölíteni.

Hirdetés

Jóllehet, Rian Jonson egy életre magára haragította a Star Wars-rajongókat a Csillagok háborúja VIII: Az utolsó Jedikkel, a rendező nem sírta tele a párnáját, hanem leforgatott egy meglepően szórakoztató klasszikus krimit, a whodunit jellegű alkotások táborát erősítő Tőrbe ejtve képében. A recept valószínűleg kevésbé ismert színészekkel is működött volna, de igazi sztárparádé gyűlt össze a 2019-ben bemutatott szövevényes gyilkossági történet kedvéért. Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette és Christopher Plummer mellett Daniel Craig is szerepelt a filmben. James Bond legutóbbi megformálója alakította a hamarosan trilógiává bővülő sorozat egyetlen biztos pontját, Benoit Blanc magánnyomozót.

Azt nem árt tudni, hogy míg a mindössze 40 millió dollárból forgatott, ugyanakkor közel 313 milliós bevételig jutott első filmet még a Lionsgate terjesztette, a 2022-es folytatást már a Netflix karolta fel és csak limitált ideig lehetett megnézni a moziban. Ráadásul a streamingóriás nem érte be egyetlen produkcióval, a szintén sztárokkal telezsúfolt (Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Kate Hudson, Dave Bautista és Jessica Henwick) Tőrbe ejtve - Az üveghagyma után újabb filmet akart.

Hirdetés

És ezt bizony meg is kapja hamarosan, mivel jövőre érkezik a Tőrbe ejtve 3, aminek a hivatalos magyar címét még nem ismerjük, de az angolt már igen: Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery.

A Rian Johnson által közzétett rövid videóban maga Benoit Blanc vezeti fel a következő ügyet Daniel Craig narrálásában.

"Az elején előkerültek a kések. Aztán íme, összetört az üveg. De a legveszélyesebb ügyem csak most fogja felfedni magát."

Kevéssel a tweet után megérkezett a Netflix megerősítő bejegyzése is, amelyből kiderült, hogy a streamingplatform 2025-ös felhozatalának egyik ékköve lehet majd a harmadik Tőrbe ejtve film.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)