Hirdetés

Kevin Bacon azt sem tudta, mire mond igent, amikor elvállalta A galaxis őrzői karácsonyi különkiadását

|

Végig sem hallgatta James Gunnt, így még az sem esett le neki, hogy saját magát alakítja majd.

Hirdetés

"Jól hangzik, benne vagyok."

- ennyit mondott Kevin Bacon James Gunn-nak, amikor az megkereste, hogy szerepeljen a A galaxis őrzői - Ünnepi különkiadásban.

Mindezt úgy, hogy el sem olvasta a forgatókönyvet és a rendezőt is csak félig-meddig hallgatta meg, így azt sem tudta, hogy saját magát játssza, és az is meglepte, hogy énekelnie is kell majd. Természetesen egyik sem esett nehezére.

Hirdetés

Bacon, mint az IGN-nek adott interjújában elmondta, már attól odáig volt, hogy megemlítették a nevét az első filmben. Ez egyébként meglepetésként érte: nem tudta, hogy Peter Quill a Footloose-ra hivatkozik mint a világ legjobb filmjére, rá pedig igazi hősként. Rögtön fel is hívta a feleségét és megígérte neki, hogy megnézeti vele is, hiszen "várja majd a filmben egy kis meglepetés".

Apropó, a neje, Kyra Sedgewick szintén feltűnik a Disney+ negyvenperces karácsonyi filmjében, pontosabban a hangja, de többet tényleg nem spoilerezünk. Annyit pedig már kritikánkban is elárultunk, hogy érdemes megnézni a különkiadást.

Bacon elmondta még, hogy a forgatáson pont akkora bulihangulat uralkodott, mint amilyenre a film alapján gondolnánk: szerinte "olyan volt az egész, mint egy céges karácsonyi buli egy végigdolgozott év után". Ez legfeljebb azért furcsa, mert  tavasszal forgatták.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)