Hirdetés

Készül a Top Gun 3, amiben nem csak Tom Cruise tér vissza

|

A legfrissebb értesülések alapján a Paramount már javában dolgozik a folytatáson.

Hirdetés

Hatalmasat robbant a 2022-ben bemutatott Top Gun: Maverick, amire csupán csak 36 évet kellett várnunk az 1986-os első felvonás után. Nemcsak kritikai, de óriási anyagi siker is lett a produkció, aminek sikerült közel 1,5 milliárd dollárt összelapátolnia a mozis pályafutása során, szóval minden adott volt ahhoz, hogy tető alá hozzák a folytatást, amivel kapcsolatban talán már nem is kell további találgatásokba bocsátkoznunk.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis készül a Top Gun 3, amiben nemcsak a főszerepet játszó Tom Cruise tér majd vissza, hanem Joseph Kosinski is, aki ismételten a rendezői székben foglalhat majd helyet. Mellettük fogatókönyvírói pozícióban felmerült Ehren Kruger neve, aki már a Maverick munkálataiban is társíróként tevékenykedett, úgyhogy neki sem lenne teljesen idegen a terep.

Hirdetés

A színészek között pedig Cruise mellett feltűnhet még Miles Teller és Glen Powell is, szóval ha minden igaz, ismételten egy összeszokott csapattal lesz dolgunk. Arról egyelőre viszont még nem tudni, hogy a Maverick többi sztárja, többek között Jon Hamm, Jennifer Connelly vagy éppen Danny Ramirez felbukkan-e a majd a folytatásban, de ezek alapján elég jó esély van arra, hogy több ismerős arcot is viszontlássunk majd a vásznon.

Cruise egyébként nemrégiben egy több mozifilmre szóló szerződést írt alá a Warner Bros. Discoveryvel. Új produkciók és franchise-filmek szerepelnek a megállapodásban, de exkluzivitásról szó sincs, tehát a színész zavartalanul dolgozhat a Paramounttal mind az imént említett Top Gun 3-on, mind pedig a tavalyi Mission: Impossible - Leszámolás folytatásán.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)