Hirdetés

Kedvezményes áron lehet előregisztrálni a hazai Disney+-ra

|

Nem árt sietni, ha akciós áron akarod bebiztosítani a Disney+-előfizetésedet.

Hirdetés

A mai napon elindult egy exkluzív bevezető ajánlat, melynek keretein belül kedvezményes áron lehet lecsapni a magyarországi Disney+-előfizetésre. Egészen pontosan az éves, vagyis 12 hónapos előfizetés váltható meg már a streamingszolgáltatás elstartolása előtt akciós áron. 

Aki már most úgy dönt, hogy 12 hónapra el szeretné kötelezni magát, az mindezért 19 890 forintot kell, hogy kiadjon. A Disney+ előfizetői díja egyébként havi 2490 forint, az éves (nem akciós) előfizetés pedig 24 900 forintba fog kerülni - magyarul 10 hónap áráért fogunk 12 hónapot kapni. Most viszont ennél is olcsóbban le lehet csapni az előfizetésre.

Hirdetés

Az exkluzív ajánlat 2022. június 13. éjfélig tart, vagyis közvetlenül a Disney+ magyarországi indulásáig, hiszen a szolgáltatás másnap, június 14-én startol el. Az érdeklődőknek a www.disneyplus.com weboldalon kell regisztrálniuk. Az indulás napjától, vagyis június 14-től azok, akik regisztráltak, exkluzív ajánlat-linket kapnak. Így érvényesíthető a kedvezmény. 

Az akciós árhoz kapcsolódó sajtóközlemény külön kiemelte, hogy a hazai Disney+-on olyan Star Wars és Marvel tartalmak lesznek elérhetőek, mint a Boba Fett könyve, A mandalóri és az Obi-Wan Kenobi sorozatok, valamint a Holdlovag és a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája. Pixar és Disney fronton jön a Luca, az Encanto, és a Szörnyella, mindezeken felül pedig olyan régebbi, ikonikus sorozatok is visszatérnek, mint A Simpson család vagy A Grace klinika.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A Disney+-előfizetés egyszerre négy eszközön biztosít párhuzamos streamelést, a műsorokat pedig korlátlan számban le lehet tölteni maximálisan tíz eszközre. Egy felhasználó akár hét különböző profilt is használhat egy előfizetéssel - köztük egy gyerekbarát profilt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)