Hirdetés

Keanu Reeves elárulta, hogy melyik szuperhőst játszaná el szívesen

|

Egy álom válna valóra a Mátrix és a John Wick sztárja számára.

Hirdetés

Szeptemberben 58 éves lesz Keanu Reeves, ezért bármilyen jó formában is érzi magát, az idő múlásával elkerülhetetlenül kurtábbá válik azon szuperhősök névsora kiknek jelmezét magár ölthetné. Ez persze nem akadályozza meg abban, hogy hol a Marvellel, hol a konkurens DC-vel tárgyaljon különböző együttműködési lehetőségekről.

Mint ismeretes, az utóbbival sikeresen meg is állapodtak, a kanadai színész hangján szólal meg Batman a DC Szuperállatok ligájában. Az animációs filmet július 28-tól vetítik a hazai mozik.

Hirdetés

Természetesen Reeves is részt vett a DC Szuperállatok ligája Los Angeles-i premierjén, ahol az Extra riportere kapta el pár kérdés erejéig. Így nemcsak azt tudhattuk meg, hogy a szerepe parányi volta (nem több egy cameonál) ellenére csodásnak tartja, hogy együtt dolgozhatott a projekten Dwayne Johnsonnal és Kevin Harttal, hanem azt is, hogy milyen kérdésre számítana házi kedvencétől, ha lenne (bevallottan nem tart semmilyen állatot).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ennél jóval izgalmasabb azonban, ami arra a riporteri felvetésre válaszolt, hogy élőszereplős produkcióban is eljátszaná-e Batmant.

"Mindig is egy álom volt. De most Pattinson Batman, és igazán nagyszerű. Talán majd később, ha egyszer szükségük lesz egy idősebb Batmanre."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)