Hirdetés

Karácsonyi filmben fog játszani Arnold Schwarzenegger a Reacher főszereplőjével az oldalán

|

Fél évtizedes kihagyás után tér vissza a mozikba a Terminátor, a Ragadozó és megannyi akciófilm sztárja.

Hirdetés

Utoljára a 2019-es Terminátor: Sötét végzet volt olyan mozifilm, amelyre úgy ülhettünk be, hogy tudtuk, előbb vagy utóbb az akciófilmes ikon is fel fog bukkanni a vásznon. Arnold Schwarzenegger azóta kizárólag tévés produkciókban szerepelt: animációs sorozatokat szinkronizált (Stan Lee szuperhősképzője, Little Demon), valamint pályatársa, barátja és riválisa, Sylvester Stallone példáját (Tulsa King) követve leforgatta az első sorozatát FUBAR címmel.

Rövidesen visszatér azonban a mozikba a 77. évét taposó színész, aki aláírt egy karácsonyi témájú családi vígjátékra, amely az Amazon MGM Studios égisze alatt fog megvalósulni - adta hírül a Deadline.

Hirdetés

A The Man With The Bag című alkotást Adam Shankman (Mindörökké rock, Bűbáj 2) rendezi Allan Rice forgatókönyve alapján. A forgatás előreláthatóan még idén kezdetét veszi, a projektet Lawrence Grey, Ben Everard, Reg Tigerman, Dan Spilo és Alan Ritchson támogatják producerként. A Reacherrel befutott Ritchson szerepelni is fog a filmben, amelynek hivatalos szinopszisa így szól:

"Amikor ellopják a mágikus zsákját, a Télapó a rosszcsontok listáján szereplő Vance-hez, egy egykori tolvajhoz fordul, hogy segítsen visszaszerezni. Vance-nek élete legnagyobb rablását kell végrehajtania a lányával, a Télapóval és egy csapat kívülálló manóval, hogy megmentse a karácsonyt."

Noha a szereposztás még nem ismert, elég valószínűnek tűnik, hogy Schwarzenegger öltözik be pirosba és kap fehér szakállat, míg Ritchson lesz a jó útra tért tolvaj.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)