Hirdetés

Kang és Bill Murray is felbukkan A Hangya és a Darázs: Kvantumánia trailerben

|

Néhány szerencsés már láthatta az MCU ötödik fázisát megnyitó film előzetesét.

Hirdetés

Míg videojátékos fronton meglehetősen halovány teljesítményt nyújtott a jövőre 100. évfordulóját ünneplő Mickey egeres vállalat, a D23 esemény többi szegmense jóval több izgalmat tartogatott az érdeklődőknek, legyen szó a Marvel, a Star Wars, vagy éppen a Disney és a Pixar újdonságairól. Az ilyen, közönség részvételével tartott rendezvények hagyományaihoz híven bizonyos előzeteseket csak zárt ajtók mögött vetítettek le, és ezeket majd valamikor később osztják meg a nyilvánossággal. Ennélfogva kizárólag a sajtó jelenlévő képviselőinek beszámolóira támaszkodhatunk.

Így járt A Hangya és a Darázs: Kvantumánia is, amelyre nem kisebb feladat hárul, mint hogy beröffentse a Marvel filmes univerzumának ötödik fázisát, és egyúttal bemutassa a Disney+-os sorozatokat egyáltalán nem követő nézőknek is Kanget, a hódítót. A Jonathan Majors (Lovecraft County) alakította karakter a Loki széria első évadában tűnt fel, és neki kell majd Thanos nyomdokaiba lépnie a Multiverse Saga (negyedik, ötödik és hatodik fázis) főgonoszaként.

Hirdetés

A D23 közönségének levetített trailer Scott Lang (Paul Rudd) Hope van Dyne (Evangeline Lilly) és Cassie Lang (Kathryn Newton) hármasával nyit, akik kocsiban ülnek épp. Amikor Hope bekapcsolja a rádiót, zene vagy bármilyen műsor helyett Scott hangoskönyvéből hallhatunk egy részletet, amelyben a Hangya arról a kalandról emlékezik meg, amikor időutazás közben csecsemővé változott. Scott a lánya és a szerelme is cikizni kezdi, amiért a saját könyvét hallgatja.

Mindazonáltal hamar nyilvánvalóvá válik, hogy Scott hosszú utat járt be azóta, hogy először öltötte magára Hank Pym öltözetét. Most már ő is a Bosszúállók tagja, igazi híresség, az más kérdés, hogy amikor munkáltatója, a Baskin-Robbins kitüntetné az évszázad dolgozója címmel, összekeverik Pókemberrel. Azaz a Hangya harmadik filmje is bővelkedik vicces jelenetekben, nem véletlenül hozza vissza Jimmy Woo FBI-ügynököt, akit Randall Park alakít megint.

Cassie-ről viszont kiderül, hogy nem esett messze az a bizonyos alma a fájától, mert ismeretlen okból fogdába kerül. Ugyanakkor a trailer azt is megmutatja, hogy Scott lányára családtaként tekintenek Hope szülei, Hank Pym (Michael Douglas) és Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer), valamint érdeklődést mutat a páros kutatásai iránt. Épített egy adóvevőt, amivel üzenetet lehet küldeni a kvantumvilágba, és fogadni onnan. Bár a többieket lenyűgözi a Cassie találékonysága, Janet elszörnyed a kétoldalú kommunikáció lehetőségétől, és arra utasítja a lányt, hogy azonnal kapcsolja ki. De már késő, mert valami a másik oldalról aktiválja az eszközt, és minden jelenlévőt beszippant a kvantumvilág. Itt találkoznak először Bill Murray karakterével, akinek Hank legnagyobb bosszúságára igencsak felkelti a figyelmét Janet. Nem sokkal később pedig kiderül, hogy egy különös erő munkálkodik a háttérben.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ezen a ponton ugrik egyet a trailer, Scott és Cassie a celláikban várják, hogy felbukkanjon fogva tartójuk, Kang, aki nem igazán retten meg attól, hogy amikor a Hangya a tudtára adja, hogy a Bosszúállók közé tartozik. Ehelyett csupán annyit mond, hogy:

"Egyszer már megöltelek."

Ebből logikusan következik, hogy Kang végzett Scott valamely variánsával. Most azonban nem megölni akarja, hanem a szolgálatait venné igénybe, mert szüksége van egy tolvajra, aki visszalop valamit, amit eltulajdonítottak tőle. Scott nem akar kötélnek állni, ezért Kang megragadja a torkánál fogva és erősen a falhoz vágja...

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia 2023. február 27-én érkezik a mozikba. Ti megnézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)