Hirdetés

Indokolatlanul hosszú lesz Az Igazság ligája (frissítve)

|

Zack Snyder eddig sem a hamar véget érő filmjeiről volt híres, ezt a trendet pedig Az igazság ligájával sem változtatja meg.

Hirdetés

Frissítés: Időközben a film egyik producere, Jon Berg és a rendező Zack Snyder Twitteren vitatták meg az esetet, amiből kiderült, hogy ez még nem a hivatalos hossz. Mivel az IMDB adatbázisát a felhasználók szabadon szerkeszthetik, egy vicces kedvű rajongó írhatta a 170 percet. Persze az említett filmeket látva egyáltalán nem lennénk meglepve, ha végül tényleg ennyire futna ki a Justice League.

Eredetileg írtuk: A trailerek alapján kifejezetten lelkesedünk Az igazság ligájáért, de az előző nagy DC-filmhez, a Suicide Squadhoz hasonlóan itt is egy komoly kihívást kell leküzdeniük a készítőknek. Több karaktert kell ugyanis bemutatniuk, amihez nem kevés időre lesz szükségük, ha nem akarják összecsapni a bevezetést.

Ennek megfelelően úgy döntöttek (valószínűleg az élen Zack Snyderrel), hogy inkább szokás szerint hosszabb filmet küldenek a mozikba, minthogy megválaszolatlanul maradjon a nézők egy-egy kérdése. A Justice League így majdnem három óráig tart majd, egész pontosan két óra ötven percben mesélik majd el a Batman és Wonder Woman által toborzott csapat kalandjait. Snyder korábbi szuperhősös sztorijai kapcsán sem engedte haza túl korán a nézőit, a Batman Superman ellen két és fél óráig tartott, az Acélember is csak 8 perccel volt rövidebb, a Watchmen pedig 2 óra 42 perces volt.

Mit gondoltok, jól járunk a majdnem három órás Justice League filmmel, vagy el fogunk aludni a közepén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)