Hirdetés

Az Igazság Ligája egyik sztárja szerint a Bosszúállók jobb

|

A DC film egyik színésze meglepően nyilatkozott az idén debütáló filmről.

Hirdetés

Idén ősszel kerül a mozikba a DC filmes univerzumának következő fejezete, ami a számos ismert szuperhőst magába foglaló Igazság Ligájáról szól majd. Azonban a Martha Kentet játszó színész olyat mondott, amitől néhány rajongó talán már kevésbé várja a filmet.

Hirdetés

Diane Lane harmadik alkalommal tér vissza a mozivászonra Superman anyjának szerepében, akit egy talkshow közben kérdeztek meg arról, hogy tud-e bármilyen spoilert mondani az Igazság Ligájáról, illetve jobb lesz-e a DC mozi a Marvel nagy sikerű alkotásánál. A válasz rövid volt és lényegretörő:

"Nem és nem. Röviden, viszont őszintén. Nem akarok senkit elkeseríteni, de…"

A színésznő ügynöksége persze azonnal korrigálta is a nyilatkozatot:

A nem akarok senkit elkeseríteni" rész természetesen arra vonatkozott, hogy a színésznő nem tud spoilerekkel szolgálni a film kapcsán. A második nem pedig arra vonatkozott, hogy a színésznő nem kommentálja a Bosszúállók filmet, amit nem látott. Diane Lane nagyon izgatott, hogy eljátszhatja Martha Kent szerepét. Köszönjuk, hogy tisztázhattuk a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)