Hirdetés

Köszi szépen kockák, hogy éppen megmentitek a világot!

|

Nem biztos, hogy lesz ennél ötletesebb, slágeresebb, aranyosabb köszönetmondás a tudósoknak, akik éppen gőzerővel küzdenek a koronavírus elleni megoldásért.

Hirdetés

Ha esetleg nem ismernétek Jonathan Lajoie nevét, akkor annyit érdemes tudni róla, hogy humorista, énekes, rapper, főleg YouTube-on ment nagyot olyan emlékezetes slágerekkel, mint az "MC Vagina" és az "Everyday Normal Guy", de színészként is aktív. Itt a csatornája, akad rajta bőven gyöngyszem, szerintem mélységesen szerethető figura. Egy ideje nem nagyon frissítette kínálatát, de a koronavírus helyzet sok emberből hozza ki a rejtett tartalékokat (nem csak a húspultnál tolongás közben kifejtett erőről, vagy a különösen veszélyeztetett nyugdíjasok megnövekedett császkálási kedvéről beszélek), így most Jon visszatért egy különleges videóval.

Hirdetés

Az üzenet egyszerű, közérthető, végtelenül kedves, és azt gondolom, minden tudós, orvos, kutató megérdemli, hogy együtt énekeljük a refrént nekik. Ők azok a kockák, akik tanultak, tettek magukért, hogy a magunkfajta hétköznapi arcoknak legyen most esélye. De mondja ezt most el a művész maga:

Szóval az introvertált szemüveges stréber a suliban egy nap a megmentőd lehet, ne rugdosd meg az öltözőben, köszi!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)