Hirdetés

Jön az 5. Mátrix film is, az író-rendező miatt sokan bizakodnak

|

A Warner Bros. Discovery nem halandó elengedni a Mátrix-franchise kezét.

Hirdetés

Bár a Mátrix: Feltámadások minimum megosztó lett (főleg a keményvonalas Mátrix-rajongók körében), a stúdió, vagyis a Warner Bros. Discovery szeretne még több pénz kisajtolni a franchise-ból, ennek következtében pedig a Deadline értesülései szerint készül az ötödik Mátrix-film is.

Alkotók terén viszont nagy váltás jön a hírek szerint. Az eredeti trilógiát ugyebár a Wachowski testvéreknek köszönhettük, a negyedik epizódot viszont Lana Wachowski már egyedül rendezte (a forgatókönyvet is ő írta David Mitchell-lel és Aleksandar Hemonnal együtt), most viszont a Warner inkább másra bízza a projektet.

Hirdetés

Jelen állás szerint úgy fest a helyzet, hogy a Mátrix 5-öt az a Drew Goddard fogja írni és rendezni, aki korábban olyan filmeket írt, mint az első Cloverfield, a Mentőexpedíció, Z világháború és a Ház az erdő mélyén - az utóbbit ő is rendezte. Lana Wachowski ezúttal csak vezető producerként veszi majd ki a részét a munkálatokból. Az egyelőre nem tudni, hogy a színészek közül Keanu Reeves, Carrie Anne-Moss, Laurence Fishburne, Hugo Weaving vagy Jada Pinkett Smith visszatér-e esetleg. 

A Warner illetékesei úgy fogalmazta, hogy maga Drew Goddard kereste meg a stúdiót az ötletével, ami egy hihetetlen folytatás lehetőségét rejti magában, egyúttal tisztelettel adózik a 25 éves franchise múltja előtt is.

Ha egyébként még nem láttátok a negyedik részről, vagyis a Mátrix: Feltámadásokról készül kritikánkat, akkor alább meg tudjátok nézni ezt is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)