Hirdetés

Johnny Depp új filmjének premierje arról árulkodik, hogy megfeneklett a színész karrierje

|

Nincs túl nagy felhajtás a Minamata körül, ez pedig akár baljós jel is lehet a sztár számára.

Hirdetés

Johnny Depp kétségtelenül méretes rajongóbázist gyűjtött maga köré pályafutása során, hiszen számos remek filmben találkozhattunk vele, és akadt jó néhány ikonikussá vált szerepe is, elég csak például Jack Sparrow kapitányra gondolni. Azonban az Amber Hearddel kötött házasságának kellemetlen utózöngéi, a botrányokkal teli válás és csetepaté egyértelműen negatív hatást gyakorolt a színész munkájára is.

A tavalyi Berlinale programjának részeként debütált a híres háborús fotós, W. Eugene Smith-ről szóló Minamata, ami nemrég megérkezett az Egyesült Államok több mozijába is. Az alkotás alapvetően nem tekinthető egy óriási blockbusternek, de ettől függetlenül még így is elég beszédes, hogy milyen kicsi a felhajtás körülötte, hiszen alig kapott marketinget, és egy nagyobb forgalmazó hiányában a nemrég újraindult American International Pictures karolta fel végül.

Hirdetés

Egyesek szerint ezek az apró jelek arra utalhatnak, hogy Depp karrierje egyértelműen lejtmenetben van, és a színész jelenléte inkább hátrány a Minamata számára is. Egyébként tavaly derült ki, hogy Depp nem tér vissza Grindelwaldként a következő Legendás állatok-filmben, időközben pedig már a rajongók is beszálltak a két színész közti tusába, és petícióban kezdték el követelni, hogy Heard is maradjon ki az Aquaman 2-ből.

Szerintetek tényleg rosszul áll Depp szénája?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)