Hirdetés

John Cena elmondta, szerinte ki a legjelentősebb Halálos iramban főgonosz

|

Egyáltalán nem nehéz kitalálni, kire esett az egykori WWE pankrátorsztár választása.

Hirdetés

A Halálos iramban széria korábbi részei több emlékezetes rosszfiúval is megajándékoztak bennünket az évek során, hozzájuk csatlakozik a kilencedik epizódban John Cena, aki Dom Toretto öccsét, Jakobot fogja alakítani.

A ComicBook.com nemrég egy sajtóeseményen beszélgetett Cenával, az ex-pankrátor pedig úgy írta körül saját karakterét, hogy Jakob nem más, mint Dom legnagyobb ellenfele.

Hirdetés

John Cena egészen pontosan így fogalmazott az interjú során:

"Meghívást kaptam a kilencedik részbe, hogy osztozzak a Toretto családnéven, és Dom valaha volt legjelentősebb ellenfelévé válljak."

Cena azt is hozzátette, hogy számára ez még csak a kezdet, szóval elég valószínű, nem most találkoztunk vele utoljára a szériában. Ha esetleg lemaradtatok volna a Halálos iramban 9 új, magyar szinkronos előzeteséről, akkor még nem késő pótolni a trailert:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)