Hirdetés

Jeremy Rennerrel és trollokkal erősít a SkyShowtime júniusban

|

Három sorozat és három film premierjére számíthatnak az előfizetők.

Hirdetés

Aki májusra is bizalmat szavazott a SkyShowtime-nak, az olyan új tartalmakat fogyaszthat a hónap folyamán, mint A Stallone család 2. évada, valamint Az ördögűző: A hívő című horror, míg a folytatódó produkciók között ott van a Star Trek: Discovery fináléja, és a Ewan McGregor nevével fémjelzett Egy úr Moszkvában is. 

A Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks, a Showtime, a Paramount+, a Sky Studios és a Peacock kínálatából is merítő platform júniusra is tartogat újdonságokat, de a további epizódok helyett most inkább a premierek dominálnak. 

Hirdetés

Sorozatok terén a legnagyobb durranás valószínűleg a Kingstown polgármestere 3. évada lesz, amelyet Jeremy Renner hatalmas akaraterőről és kitartásról tanúságot téve a tavalyi balesete után forgatott le. Sokakat érdekel majd valószínűleg a Heather Morris bestselleréből készült, hatrészes Az auschwitzi tetováló is, amely egy megrendítő helyszínen szárba szökkenő kapcsolatról mesél, míg a gyerkőcöket a Mancs őrjárat újabb epizódjai célozzák meg. 

A filmek közül a kiemelt újdonság a Trollok: Együtt a banda animációs film, amely ezúttal a fiúzenekarok tematikájára megy rá, bevonva a főhőst szinkronizáló Justin Timberlake egykori bandáját, az 'N Syncet is, de Az elnök különgépe rajongói, és a botrányos Milli Vanilli története iránt érdeklődők is örülhetnek. Íme a lista:

Sorozatok:

  • Június 6. Kingstown polgármestere 3. évad (hetente új rész)
  • Június 7. Az auschwitzi tetováló 1. évad (az összes rész felkerül)
  • Június 14. Mancs őrjárat 10B. évad (hetente új rész)

Filmek: 

  • Június 1. Az elnök különgépe: Halálos játszma
  • Június 1. Milli Vanilli
  • Június 14. Trollok: Együtt a banda
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)