Hirdetés

Jeremy Renner szívmelengető videóval adott magáról jelet

|

A színész még a kórházi ágyon fekve sem vesztette el a humorát.

Hirdetés

Január második napján érkezett a megdöbbentő hír, hogy Jeremy Renner - akit a legtöbben a Marvel-filmek Sólyomszemeként ismernek - kórházba került, miután hóeltakarítás közben súlyosan megsérült. A TMZ információi szerint a színészen saját lánctalpas hókotrója hajtott át, és a baleset következtében nagyon sok vért vesztett - állítólag az mentette meg az életét, hogy az egyik szomszédja orvos, aki gyorsan tudott cselekedni, amíg megérkeztek a mentők. 

Renner tompa mellkasi traumát és mozgásszervi sérüléseket szenvedett, miután pedig megműtötték, az intenzív osztályra került kritikus, de stabil állapotban - ezt a családja tudatta a világgal egy közleményben. Január 4-én aztán már egy gyors fotó elkészítésére is volt ereje a színésznek, amellyel megköszönte a kedves szavakat és szeretetét küldte mindenki felé. 

Hirdetés

Jeremy Renner azóta temérdek jókívánságot kapott, nem csupán a rajongóktól, hanem a szakmabeliektől is, és rengetegen várták, hogy ismét - megnyugtató - helyzetjelentést adjon. Ez meg is történt, és a színész láthatóan a történtek után sem veszítette el a humorérzékét, ugyanis egy olyan videót osztott meg, amelyen a családtagjai részesítik őt egy csodálatos wellness-élményben: 

A színész láthatóan még oxigénmasszkkal lélegzik és az egyik szeme is be van dagadva, de öröm látni, hogy kicsit jobban érzi magát. Egyelőre nem tudni, hogy Renner elszenvedett-e bármilyen maradandó sérülést, de bízunk benne, hogy nem és hogy mielőbb sikerül felépülnie. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)