Hirdetés

Jenna Ortega csurom (mű)véresen vett részt a Wednesday meghallgatásán, lehet, hogy ez volt a siker kulcsa

|

Ma már tudjuk, hogy így is (vagy épp ezért) simán meggyőzte Tim Burtont.

Hirdetés

Nem véletlenül tartják a netflixes Wednesday tévésorozat és az új Sikoly-filmek sztárját, Jenna Ortegát Hollywood egyik legújabb és legfényesebb csillagának, a színésznő elhivatottságát pedig tökéletesen példázza ez a történet. Anno a Wednesdayhez kapcsolódó online meghallgatáson ugyanis Ortega még akkor vett részt, amikor épp az X című független slashert forgatta. Egészen konkrétan az történt, hogy a szettből ugrott be egy videohívásba, és tetőtől talpig művérrel leöntve kezdett el csevegni a Wednesday mögött álló Tim Burtonnel.

Ortega egyébként első körben el sem akarta hinni, hogy ő Burton egyik kiszemeltje a szerepre, azt gondolta, hogy ez biztosan csak egy rossz tréfa. Nos, nem az volt, a rendező-producer valóban meg akarta hallgatni őt. 

Hirdetés

Az ominózus videohívásról a színésznő úgy mesélt, hogy épp 24 órája talpon volt, masszívan forgatta az X-et, és teljes sminkben pompázott, vagyis volt az arcán egy méretes vágás, a haja pedig tele volt művérrel és glicerines izzadsággal. Ez persze nem gátolta meg abba, hogy Zoom-hívást bonyolítson le Tim Burtonnel.

Elmondása alapján Burton jót nevetett az egészen. Ortega szerint még az alváshiány is segíthetett neki a szerep megkapásában, ennyi kimerülten nem volt nehéz hozni Wednesday monoton tekintetét, a szeme alatti fekete karikák pedig adottak voltak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyelőre még nem tudjuk, mikor érkezik majd, de a Netflix már bejelentette, hogy jön a Wednesday 2. évada, szóval Jenna Ortega-rajongói örülhetnek, bőven látni fogják még őt a képernyőn.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)