Hirdetés

Javában dolgoznak a készítők a Sárkányok háza 3. évadán, pedig még nem is kapott zöld utat

|

Közben a második évad rövidítéséről is szót ejtettek.

Hirdetés

Közeleg a Sárkányok háza második évadának bemutatója, ami minden bizonnyal a nyár egyik csúcspontja lesz a streamingre szánt sorozatok tekintetében. A június 16-án Max felületén debütáló Trónok harca spin-off komoly izgalmakat ígér, viszont az már biztos, hogy az első évad tíz része helyett most nyolc epizóddal készültek az alkotók.

Nemrégiben a sorozat írója, Sara Hess, illetve a Sárkányok háza társalkotója és showrunnerre, Ryan Condal, a főszereplők, Emma D'Arcy és Olivia Cooke társaságában adtak interjút az Entertainment Weeklynek, ahol beszéltek a közelgő évad hosszáról, illetve a jövőbeli tervekről.

Hirdetés

Hess elmagyarázta, nem ők döntöttek arról, hogy nyolc részes legyen a második etap, viszont nem részletezte, hogy miért alakult így a dolog, illetve arról sem beszélt, hogy ez milyen hatással lehet a sorozatra, annak tempójára. Ehelyett elmondta, hogy a csapat a jövőre fókuszál, és már javában zajlanak a harmadik évad előkészületei, még annak ellenére is, hogy az HBO egyelőre nem adott zöld utat a következő felvonásnak.

Condal is közbeszólt, aki arról beszélt, hogy a történet írásában is nyakig benne vannak, szóval ha csak rajtuk múlna, biztosan elkészülne a folytatás. A showrunner elmagyarázta, hogy mindig előre terveztek sorozattal, hiszen az a céljuk, hogy kétévente új évaddal jelentkezzen a Sárkányok háza - ez pedig a megfelelő előkészületek nélkül kis híján lehetetlen lenne.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)