Hirdetés

Jamie Foxx végre bejelentkezett videón, miután felépült a lábadozásból

|

Tudja, hogy sokan várták a bejelentkezését, de azt akarta, hogy csak akkor lássák, amikor már jól van.

Hirdetés

Nemcsak Jeremy Renner miatt izgultak idén a rajongók, hanem Jamie Foxxért is, akit április közepén szállítottak súlyos állapotban kórházba, miután az épp az egyik új filmjét forgató színésznél egészségügyi komplikációk léptek fel. Hogy pontosan miért volt szükség sürgős orvosi beavatkozásra, az nem derült ki, a lánya csupán az esetről számolt be és elmondta, hogy a gyors beavatkozásnak és a gondos ellátásnak köszönhetően édesapja állapota javul. 

Még egy héttel később sem volt olyan állapotban, hogy elhagyhassa a kórházat, így új filmjét nélküle forgatták tovább, aztán május elején végre életjelet adott magáról a színész, de csak egy-két sort írt, amiben kihangsúlyozta, hogy nagyra értékeli a sok szeretetet és áldottnak érzi magát emiatt. 

Hirdetés

Foxx még májusban hazamehetett a kórházból a lánya elmondása szerint, és otthon lábadozik, azóta viszont nem derült ki sok minden, és érthető okokból a rajongók türelmetlenül várták, hogy láthassák kedvencüket épségben, egészségben. Az Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjas színész nemrég egy Instagram-videóban végre megmutatta magát és megköszönte azt a rengeteg támogatást, amit kapott, valamint arra is igyekezett magyarázatot adni, hogy miért nem jelentkezett eddig: 

"Olyasmin mentem keresztül, amiről soha nem gondoltam volna. Tudom, hogy sokan akartak friss híreket hallani, de őszintén szólva azt akartam, hogy akkor lássatok, amikor jól érzem magam, bulizom, viccelődöm, filmet forgatok. Nem akartam, hogy csövekkel a fejemben kelljen néznetek, és próbáljátok kitalálni, hogy vajon túlélem-e.".

Eddig nem derült ki, hogy Foxx mi miatt került ilyen állapotba, és erre most sem mondott konkrétumot, inkább csak azokra a rémhírekre reagált, amik az interneten terjedtek: 

"Működnek a szemeim és nem vagyok lebénulva, de megjártam a poklot, a felépüléshez vezető utamnak is voltak kátyúi. De most már visszatértem, és képes vagyok dolgozni."

Foxx elmondta, hogy testvére, Deidra Dixon és a lánya, Corrine megmentették az életét, és csakis miattuk, valamint Isten és az orvosok miatt van még életben. A TMZ értesülései szerint a színész már vissza is tért  a munkába, egy új BetMGM reklámot forgatott és a Deadline úgy tudja, hogy lesz egy közös műsoruk is a lányával, a We Are Family, amely valamikor 2024-ben debütálhat. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)