Hirdetés

Pierce Brosnan meglepő szerepben térne vissza egy új James Bond filmben

|

Az egykori 007-es ügynök ezúttal a másik oldalt erősítené szíve szerint. Igazából pedig ez cseppet sem tűnik rossz ötletnek.

Hirdetés

Pierce Brosnan a '90-es években egyet jelentett James Bond karakterével, elvégre négy filmben (Aranyszem, A holnap markában, A világ nem elég, Halj meg máskor) is ő alakította a 007-est. Daniel Craig azóta átvette tőle a stafétát, de hamarosan új színészt kell majd találni őfelsége titkos ügynökének szerepére. Pierce Brosnan pedig simán visszatérne a jövőben azért, hogy összemérje erejét a legújabb Bonddal. 

Hirdetés

Brosnan nemrég részt vett egy közösségi filmnézésen, amely során az Aranyszemet nézte "együtt" a közönség úgy, hogy természetesen mindenki otthon csücsül a lakásában, de közben folyamatosan pörgött a csevegés a közösségi oldalakon (mostanában elég népszerű ez a megoldás, James Gunn és Taika Waititi is hasonló bulit csapott).

A közös mozizás során kérdésekkel bombázták a 66 éves ír színészt, ekkor merült fel, hogy lenne-e kedve visszatérni a Bond szériához úgy, hogy ezúttal a főgonoszt alakítaná. Sokak örömére pedig egyértelmű igen volt a válasz, ha megkeresnék ezzel az ötlettel, akkor Brosnan boldogban belevágna a dologba. 

Ti örülnétek, ha Pierce Brosnan valamikor a jövőben tényleg egy James Bond mozi gonosztevőjét alakítaná? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)