Hirdetés

Jake Gyllenhaal szétver mindenkit az Országúti diszkó remake-jében, itt az első trailer

|

Az eredeti film 1989-ben jelent meg Patrick Swayze főszereplésével, így 35 évet kellett várni az újabb nekifutásra.

Hirdetés

Patrick Swayze kultfilmjének újragondolása egyes rajongók számára felérhet egy pofonnal, viszont nem szabad leírni előre a projektet, ugyanis A Bourne-rejtély, A holnap határa és a Hipervándor filmeket is készítő Doug Liman ült a rendezői székbe, a főszerepet pedig az a Jake Gyllenhaal vállalta, aki kiváló színészi képességeit számos alkalommal megcsillogtatta már - azt pedig a 2015-ös Mélyütésben bizonyította, hogy a filmes bunyók is mennyire jól állnak neki. 

Az Országúti diszkó remake azonban nem a mozikban köt ki, hanem az Amazon Prime Videón. A vállalat most meg is osztotta az első kedvcsinálót a premierdátummal együtt. 

Hirdetés

A film sztorija szerint Dalton (Jake Gyllenhaal) egy volt UFC-bunyós, aki kidobó lesz egy Florida Keys-i szórakozóhelyen azért, hogy talpon tudjon maradni, de valójában ez nem olyan mesékbe illő állás, mint amilyennek tűnt, és hamar bajba keveredik. Akármilyen is legyen a végeredmény minősége, az biztos, hogy Gyllenhaal odarakta magát fizikailag is, gond nélkül elhisszük, hogy képes leverni bárkit. 

Filmbéli ellenfelei a világhírű ír ketrecharcos, Conor McGregor és Billy Magnussen (007 Nincs idő meghalni, Aladdin) karakterei lesznek, de felbukkan mellettük többek között Daniela Melchior (The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag, Halálos iramban 10.) is.

Az Országúti diszkó március 21-től láthatjuk az Amazon Prime Videón. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)