Hirdetés

Jake Gyllenhaal még mindig szívesen eljátszaná a szuperhős szerepét, amit két évtizede nem neki ítéltek oda

|

Óriási megtiszteltetés lenne számára, ha bizalmat szavazna neki a stúdió.

Hirdetés

A napokban debütált a Prime Videón, az Amazon streamingplatformján az Országúti diszkó remake-je, amelyben Jake Gyllenhaal játssza a helyi kiskirállyal összezördülő kidobót, Daltont, akit az 1989-es kultfilmben a néhai Patrick Swayze alakított. De nem ez az egyetlen ikonikus szerep, amelyre több mint három évtizede kezdődött pályafutása során szemet vetett.

Még tavaly szeptemberben árulta el David S. Goyer a Happy Sad Confused podcast vendégeként, hogy ha rajta múlott volna, az általa egyébként sokra tartott Christian Bale helyett Christopher Nolan 2005-ös Batman: Kezdődik! című filmjében Gyllenhaal játszhatta volna Bruce Wayne-t, ám a meghallgatásokat követően az angol színész mellett döntött a rendező.

Hirdetés

Nem elképzelhetetlen azonban, hogy a sors visszaadja, amit annak idején elvett tőle. Mint ismeretes, a DC Elseworlds-féle The Batman - Part II Bruce Wayne-je nem kompatibilis a James Gunn iránymutatása mellett formálódó DCU-val, így biztos, hogy ebben a filmes univerzumban nem Robert Pattinson lesz a Denevérember. Kézenfekvő választás lehetne Gyllenhaal, aki életkoránál fogva (jelenleg 43 éves) tökéletesen alkalmas tűnik az ifjú Damien Wayne apjának és mentorának szerepére Andy Muschietti The Brave and the Bold című filmjében.

Természetesen nem csak a mi fejünkben öltött alakot ez a gondolat, a ScreenRant meg is kérdezte az Országúti diszkót népszerűsítő színészt a minap, hogy magára öltené-e Batman köpenyét.

"Ó, ember! Az egy klasszikus [szerep - a szerk]. Igazi megtiszteltetés lenne. Ha már más, a múltban hihetetlen színészek által eljátszott szerepekről beszélünk, valósággal megrémít, ha belegondolok abba, hogy hamarosan Jago leszek Denzel Washington oldalán az Othellóban, és ha eszembe jut, hogy milyen színészek játszották ezt a szerepet előttem. Szóval ez az első szint. Ezen dolgozom jelenleg. De természetesen megtiszteltetés lenne, az ilyen dolgok és szerepek igazi klasszikusok."

- válaszolta Gyllenhaal.

Ti el tudnátok képzelni őt Batmanként?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)