Hirdetés

J.J. Abrams véletlenül igazi fénykardot küldött egy rajongónak

|

Bármelyik játékboltban lehet kamu fénykardokat kapni, de mi van akkor, ha véletlen egy igazi kerül a kezedbe?

Hirdetés

Lassan de biztosan közeledünk a Star Wars VII premierjéhez, ezzel együtt pedig fokozatosan az egész világ is izgalmi állapotba kerül, akárhányszor felcsendül egy ismerős zene vagy előkerül valamilyen replika.

A készítők nyilvánvalóan nagy becsben tartják a média képviselőit, így nem csoda, hogy néha egy-két ajándék is eljut hozzájuk. A GameStar szerkesztőség mélygarázsában sajnos még nem állnak bent a Tie Fighterek, de ami késik, nem múlik. Seth Meyersnek maga J.J. Abrams küldött egy fénykard replikát, de történt egy kis hiba a számításba, így véletlenül egy működő modellt juttattak el a műsorvezetőhöz.

 

Ti mihez kezdenétek, ha lenne egy működő fénykardotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)