Hirdetés

Itt az új Marvel sorozat előzetese, amiben Nick Fury visszatér a Földre

|

A skrullok át akarják venni a hatalmat, ezért Furynak cselekednie kell.

Hirdetés

Úgy tűnik, idén követhetőbb lesz a Marvel felhozatala, és indokolt mennyiségű sorozat jön a Disney+ kínálatába amellett, hogy a A Hangya és a Darázs, A galaxis őrzői és a Marvelek invitálnak minket mozikba. Várhatóan az év közepén debütál a Loki második évada, és 2023 végére az Agatha: Coven of Chaos is befuthat, ám ezeket beelőzi a Secret Invasion, avagy Titkos invázió.

A Samuel L. Jackson által megformált Nick Fury főszereplésével készült szériában a skrullok át akarják venni a hatalmat a Föld felett, ezért a visszavonult ügynöknek Everett Ross, Maria Hill és Talos társaságában meg kell akadályoznia, nos, a titkos inváziót.

Hirdetés

Fury egyébként tud egyet s mást a skrullokról, hiszen mint azt a Marvel Kapitány stáblistás jelenetéből tudjuk, miután elhagyta a Földet, velük töltötte idejét. Az előzetesben felbukkan Don Cheadle is, és kiderül, hogy a Bosszúállók most nem tudnak segíteni, továbbá láthatjuk, miért lesz a feladat igazán nehéz: a skrullok ugye alakváltók, bárkinek álcázhatják magukat. Vajon Fury valóban Fury? Kiderül hamarosan.

A sorozat június 21-én indul.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)