Hirdetés

Istennel és a fizika törvényeivel is dacol a Halálos iramban 10 új előzetese

|

Vin Diesel végigszáguld egy gát oldalfalán, Jason Momoa pedig a földdel teszi egyenlővé a Vatikánt.

Hirdetés

Több mint húsz év telt el azóta, hogy Vin Diesel és a néhai Paul Walker felszántották az aszfaltot és bankot robbantottak a Halálos iramban első részével. A kezdetben az illegális versenyzésre fókuszáló széria idővel fókuszt és léptéket váltott, a lokáli problémákból globálisak lettek, míg a tuningolt verdák hagyományos megmérettetések helyett egészen hajmeresztő akciók főszereplőivé váltak.

Egyvalami azonban sosem változott, és végigkísérte a franchise egészét, beleértve a Halálos iramban: Hobbs & Shaw spin-offot is. Ez pedig nem más, mint a szűkebb és tágabb értelemben vett család, Dominic Toretto és kompániája legnagyobb erőssége, valamint legnagyobb gyengesége.

Hirdetés

Ezt a családot veszi célba a Halálos iramban: Ötödik sebesség veszteséglistáján szereplő drogbáró, Hernan Reyes bosszúszomjas fia, Dante Reyes, akit Jason Momoa alakít. Dante Charlize Theron visszatérő karakterével, Ciphrrel összefogva vadássza le egyenként azokat, akik fontosak Dominic Toretto számára. Szerencséjére az öccse, Jakob (John Cena), valamint a Jason Statham által megformált Deckard Shaw is hajlandó a bajba jutott csapat segítségére sietni.

Nincs már messze a Halálos iramban 10 premierje, május 18-án érkezik a hazai mozikba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)