Hirdetés

Marvel's Iron Fist - akciódús trailert kapott a 2. évad

|

A Netflix ízelítőt adott abból, hogy milyen izgalmak várnak Danny Randre a folytatásban.

Hirdetés

A Netflix július végén publikálta az első hivatalos képeket az Iron Fist következő szezonjából, a Comic-Conon pedig már azt is leleplezte, hogy mikor érkezik az új évad. Csak az maradt hátra, hogy megmutassa, milyen izgalmak várnak ezúttal a hősre. 

Hirdetés

Nem csupán a harcok koreográfiája fejlődött, de a Luke Cage második évada után újra vállvetve fognak bunyózni a Sárkány Lányai, azaz Colleen és Misty is. A baj ezúttal Davos (Sacha Dhawan) képében találta meg főhősünket, ugyanis K'Un-Lun egykori tanítványa Dannyvel együtt edzett és féltékeny arra, hogy nem ő lett a város védelmezője. A szép szavak pedig nem fogják meggyőzni őt, erre az alábbi trailer a bizonyíték: 

A Marvel's Iron Fist teljes 2. évada szeptember 7-én kerül fel a Netflixre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)