Hirdetés

Ilyen lesz a női Thor öltözéke a Thor: Szerelem és mennydörgésben

|

Natalie Portmant újra Jane Fosterként láthatjuk majd a filmben, és most megtudtuk, milyen viseletben néz majd szembe a kihívásokkal.

Hirdetés

A Marvel Studios marketingesei most a Doctor Strange az őrület multiverzumában promózásával vannak elfoglalva, pedig ezt alig néhány héttel követi majd a 2022. július 8-án debütáló Thor: Szerelem és mennydörgés. Egy-két infót tudunk róla, de az első előzetesre még várnunk kell, így arra is, hogy megnézhessük, hogyan festenek majd a főszereplők teljes valójukban.

A figuragyártók közül viszont nem fogja vissza magát mindenki, a Bandai S.H. Figuarts termékvonalának új tagjaként bemutatkozott Jane Foster Thor jelmezében.

Hirdetés

A promóképeken látható a teljes szett, valamint az is, hogy Jane a széthasadt Mjölnirt (tudjátok, amelyiket a Ragnarökben Hela intézte el) tartja a kezében, amit valami mágikus úton összeragasztottak. Nem elképzelhetetlen, hogy parancsra darabjaira bonthatja és azokkal támadhat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A jelmez maga eléggé hasonlít a 2014-ben bemutatott képregényes változatra, mint azt az alábbi galériában is megtekinthetitek.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)