Hirdetés

Így tiszteleg a Stranger Things 5. évada Eddie előtt

|

Újabb fotó került ki a forgatásokról, ami az előző évad egyik legszerethetőbb karakterének az emlékét őrzi.

Hirdetés

Mint ahogy arról nemrégiben értesültünk, hivatalosan is elkezdődött a Stranger Things 5. évadának forgatása, ami egyben a sorozat zárószezonjaként is szolgál majd. Még az előző, 4. évadban mutatkozott be Eddie Munson karaktere, akit rajongók konkrétan az első perctől kezdve imádtak.

Mielőtt azonban folytatnánk, felhívnánk rá a figyelmet, hogy spoileres sorok következnek azok számára, akik esetleg még nem látták a 4. évadot, úgyhogy ha netalántán ebbe a körbe esel te is, jobb, ha még most tovább navigálsz inne, de akár egy másik Stranger Things-es cikkünket is elolvashatod, mielőtt mélyen a lelkedbe gázolnánk.

Hirdetés

Szóval, Eddie egyből a nézők kedvencévé avanzsálódott, ezért is volt kifejezetten nehéz megbirkózni azzal a gondolattal, hogy az évad végén, bár hősként, de Munson tényleg meghalt. Persze a készítők ennek ellenére tisztában voltak azzal, hogy milyen űrt is hagyott maga mögött a karakter, akinek örökségét az ötödik évadban is őrzik majd.

A forgatások révén ugyanis most egy újabb kép látott napvilágot, vélhetően a Hawkins Gimnázium folyosójának egyik szekrényről, amin a "Hellfire Lives", azaz a "Hellfire tovább él" felirat olvasható. A piros filccel felírt üzenet megható tisztelgés Eddie ikonikus D&D klubja, és egyben a karaktere előtt, akinek szellemisége minden bizonnyal az utolsó etapot is végigkíséri majd.

Persze egyelőre még nem tudni, hogy milyen irányt is vesz majd pontosan az 5. évad, sok váratlan fordulatot láttunk már az évek során, szóval ki tudja, igazából bármi megtörténhet. Komolyabb találgatásokba mi egyelőre még nem bocsátkoznánk, de titkon azért mi is reménykedünk abban, amiben ti is, kíváncsian várjuk a folytatást.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)