Hirdetés

Így nézheted meg a Pókember: Nincs hazaút bővített verzióját

|

A mozis változat ugyan eddig is nézhető volt, de a kibővített csak nemrég vált elérhetővé.

Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút a járvány utáni egyik legnagyobb siker volt, amely újra tömegeket tudott bevonzani a mozikba - köszönhetően többek között annak, hogy Doctor Strange és Pókember mellett olyan arcok is felbukkantak benne a nosztalgiafaktort maximumra járatva, mint Andrew Garfield és Tobey Maguire hálószövői, valamint Willem Dafoe és Alfred Molina ikonikus gonoszai. 

A rajongók pedig ki voltak éhezve arra, hogy még többet lássanak ebből a világból, így a Sony Pictures előállt a More Fun Stuff elnevezéssel illetett változattal. Ez az információk alapján 11 percnyi plusz jelenetet vonultat fel, többek között olyanokat, mint hogy Tobey és Andrew zoomhíváson keresztül beszélgetnek Tom Hollanddal, látható benne a liftes utazás hosszabb kiadása, MJ plusz érzelmes sora, vagy éppen Happy Hogan és Matt Murdock közös bírósági pillanata. 

Hirdetés

A kibővített Pókember: Nincs hazaút a tengerentúlon mozikba is került, nálunk viszont hivatalosan még nem volt eddig megtekinthető semmilyen formában (az HBO Maxra is csak a film alapváltozata került fel), így hiánypótlónak is nevezhető, hogy december 12-től elérhetővé vált a tizenegy perccel hosszabb extra kiadás a Magyar Telekom FilmPremier és a Vodafone Filmtár szolgáltatásában, továbbá az Apple TV és a Google Play felhozatalában is. 

Az egyelőre nem derült ki, hogy a nagyobb streaming szolgáltatások, azaz az HBO Max és a Disney+ közül melyikre és mikor kerül fel. Ti újra fogjátok nézni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)