Hirdetés

Így mentette meg Pedro Pascal életét a Buffy, a vámpírok réme tévésorozat

|

Ha nincs a Sarah Michelle Gellar főszereplésével készült széria, Pedro Pascal könnyen hajléktalan lehetett volna.

Hirdetés

Jelenleg túlzás nélkül állítható, hogy Pedro Pascal korunk egyik legjobban csengő neve Hollywoodban, hiszen a chilei származású színész olyan szériákban játszotta, mint a Trónok harca, a Narcos, A Mandalóri, vagy épp a The Last of Us, hamarosan pedig olyan filmekben láthatjuk majd őt, mint a Gladiator 2 vagy az új Fantasztikus Négyes mozi. José Pedro Balmaceda Pascal karrierje viszont egyáltalán nem indult zökkenőmentesen, hosszú időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy elérkezzen számára az igazi szakmai áttörés.

Nemrég egy interjúban arról mesélt, hogy a '90-es évek végén egészen kilátástalan helyzetbe került, és ekkor szó szerint életmentő volt számára az, hogy epizódszerepet kapott a kultikus Buffy, a vámpírok réme tévésorozatban. Egészen pontosan a negyedik évad első részében játszotta el a címszereplő egyik iskolatársát, Eddie-t, akinek nem alakult túl jól a sorsa, elég hamar vámpírrá vált - Pascal mindennapjaira viszont elég nagy hatással volt ez a szerep.

Hirdetés

Az Entertainment Tonightnak adott interjújában Pascal elmondta, hogy ekkora, vagyis 1999-ben kevesebb mint 7 dollár volt a bankszámláján, szóval ha nem jön meg a Buffyban nyújtott alakításáért járó honorárium, akkor nem tudja megtartani a lakását, gyakorlatilag hajléktalanná vált volna. 

Pascal egyébként nagyon szép emlékeket őriz magáról Sarah Michelle Gellarről is, aki a forgatáson megosztotta vele a jégkrémét, és elmondása alapján végtelenül kedves volt vele, illetve sokat tanított neki a szakmáról. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)