Hirdetés

Napi büntetés: így festene Dwayne Johnson a leghíresebb Marvel és DC gonoszok bőrében

|

Dwayne Johnson hamarosan Black Adamként debütál, de pár mókás kép alapján más képregényes rosszfiúk szerepét is megkaphatná - vagy talán inkább mégsem.

Hirdetés

Idén októberben érkezik meg a mozikba a Black Adam film, melynek Dwayne Johnson lesz a főszereplője. Black Adam sokáig az egyik legikonikusabb szupergonosza volt a DC Comics kiadványainak, de mára már inkább antihősként lehet rá tekinteni - ezt a vonalat fogja erősíteni a mozifilm is.

Voltak azonban olyan kreatív(nak mondható) elmék, melyek elképzelték, hogy nézne ki Dwayne Johnson, ha más DC-s vagy marveles gonosztevők szerepét kapta volna meg az évek során. 

Hirdetés

A közepesen tehetséges Photoshop-művészek munkájának hála az alábbi galériában az látható, milyen lenne Johnson, mint A Hangyában felbukkant Darren Agonistes Cross, a Batman és Robin-féle Mr. Fagy, maga Thanos, a Vörös Koponya, Lex Luthor, Obadiah Stane, Célpont, vagy épp a Daredevil sorozatból Kingpin, azaz a Vezér.

Maradjunk annyiban, mindenki jobban járt, hogy The Rock végül Black Adam szerepét kapta meg.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)