Hirdetés

Így akadályozta meg Matthew Perry, hogy Chandlert örökre meggyűlöljék a nézők

|

Az íróknak volt egy ötlete, de Perry ezt teljes lendülettel ellenezte.

Hirdetés

A Jóbarátok összes főszereplőjét volt miért szeretni, de ha népszerűség szerint kellene őket sorrendbe állítani, Chandler jó eséllyel kerülhetne az első helyre. A közelmúltban elhunyt Matthew Perry emlékezetes alakításával különlegessé, legendássá tette a karaktert, és kollégái is csak jó dolgokat mondanak róla.

Lisa Cash egy apró mellékszerepet kapott a szériában, légiutas-kísérő volt abban a részben, amiben a csapat Vegasba utazik, de mint azt a TMZ-nek elmondta, az írók eredetileg fontosabb szerepet szántak neki: vele csalta volna meg Chandler Monicát egy veszekedés után.

Hirdetés

Ebben az epizódban az okoz konfliktust a pár két tagja között, hogy Phoebe elszólása miatt kiderül, Monica Richarddal, az exével evett. Különféle drámázások következnek ezután, majd a pár kibékül, és majdnem össze is házasodnak ott helyben.

Az eredeti forgatókönyvben viszont az állt, hogy a veszekedést követően Chandler rendel valamit a szobájába, amit Cash karaktere vitt volna fel, és a dolgok úgy alakulnak, hogy ők ketten összemelegednek ott helyben. El is próbálták a jelenetet, viszont az élő közönség előtti felvételt megelőző napon Perry beszélt az írókkal, elmondta nekik, úgy érzi, ezt a nézők soha nem bocsátanák meg.

Később, amikor Chandler Tulsában dolgozik, hasonlóan forró helyzetbe keveredik, de ott is olyan döntést hoz, amitől csak még szerethetőbbé válik.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)