Hirdetés

Igazán különleges sorozatra kattantak rá a magyar Netflix-nézők

|

Érdekesen alakul a héten a hazai Netflix nézettségi toplistája, több olyan széria is akad a közízlés kedvencei között, amely valóban figyelemre érdemes.

Hirdetés

A Trónok harca készítői új sorozattal igyekeznek megnyerni a nézők kegyeit, láthatóan jól indulva a hazai mezőnyben. A 3-test-probléma című sorozat a népszerű kínai sci-fi író, Liu Cixin leghíresebb munkáját A háromtest-trilógiát indította útjára sorozat formájában, az első évadról már testvérlapunk, a Puliwood is írt kritikát, érdemes elolvasni, de ha nem vagytok kíváncsiak mások véleményére, csupán belevágnátok az élménybe, akkor ide kattintva ez máris megtehető.

Azért Guy Ritchie-nek sem kell búslakodnia, az Úriemberek még mindig az előkelő második helyen trónol a hazai mezőnyben, de a toplista többi helyezettje is között is találni most olyan alkotást, amelyért érdemes a Play gombra kattintani. Lessétek meg alább a teljes toplistát!

Hirdetés

Íme a 10 legnézettebb sorozat jelenleg Netflixen:

  1. A 3-test-probléma
  2. Úriemberek
  3. Gyilkossági ügyek: New York
  4. A kikötő törvénye
  5. Kincskereső kalandorok
  6. A 100 legrátermettebb
  7. A jel
  8. Szuperszex
  9. Az utolsó léghajlító
  10. Hot Wheels - Adj gázt!

Ti mit daráltok éppen? Adjatok tippeket egymásnak, nekünk!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)