Hirdetés

Idegborzoló előzetest kapott a Hang nélkül 2.

|

Nincs már messze a 2018-as év talán legjobb horrorjának folytatása, ennek apropóján megnézhetünk egy új, szinkronos trailert.

Hirdetés

Belenyúlt a tutiba a Blunt - Krasinski házaspár, ugyanis a három évvel ezelőtt bemutatott Hang nélkül (eredeti címén A Quiet Place) a becsült 21 millió dolláros forgatási költség sokszorosát hozta vissza, mintegy 341 milliót. A kritikusokat is lenyűgöző horror befejezése pedig egyértelművé tette, hogy kellő mozgástér maradt a folytatás számára, ha lenne rá igény.

Nos, az alkotók elég hamar egyértelművé tették, hogy ez a szándékuk, és most már valóban egészen közel van a Hang nélkül 2., aminek a magyarországi bemutatója végül többszöri halasztást követően legutóbb június 10-ére csúszott. És miután ismét kinyitottak a mozik, akár erre a filmre is beülhetnek azok, akik megfelelnek a feltételeknek.

Hirdetés

A John Krasinski rendezte, Emily Blunt és Cillian Murphy főszereplésével forgatott Hang nélkül 2. egyszerre folytatja az immáron négy fősre csökkent Abbot család túlélésért vívott küzdelmét a hiperérzékeny hallású, már-már elpusztíthatatlan szörnyek uralta posztapokaliptikus jövőben, valamint tekint vissza a kezdetekre, az invázió első napjaira. Franchise-építés zajlik éppen a szemünk előtt, nem lennénk meglepve, ha a megismételt siker hatására további filmek készülnének más túlélőkkel, sőt a mozivászon után egyéb médiaformátumokat is meghódítana a Hang nélkül.

Ti megnézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)