Hirdetés

Hugh Jackmannél ismét bőrrák gyanúja merült fel

|

Mindenki kedvenc Rozsomákja az Instagramon számolt be a részletekről.

Hirdetés

A rajongók többsége türelmetlenül várja, hogy ismét Rozsomákként/Loganként/Farkasként láthassa Hugh Jackmant a Deadpool 3-ban, azonban a színész nem csak Ryan Reynolds oldalán bukkan majd fel, számos más projektje is van: ő lesz a The Good Spy című életrajzi dráma és az Apostle Paul névre keresztelt vallási dráma főszereplője, míg a Faraway Downs minisorozatban Nicole Kidman mellett bukkan fel. Emellett koncertezni jár, színdarabokban lép fel és jótékonykodik, illetve sportol is. 

2013 óta azonban megnehezíti az életét az orrán felbukkanó bazálsejtes karcinóma, avagy bazalióma, a bőrrák egyik fajtája, ami a bőrdaganatos esetek 80 százalékáért felelős, viszont szerencsére ez a legenyhébb és nem képez áttéteket sem. 

Hirdetés

A színészt az elmúlt tíz évben sokszor kezelték vele, több műtéten is átesett, és ahogyan arról a közösségi médiában egy videóban beszámolt, az orvosában felmerült vizsgálat után, hogy ismét kialakulhatott nála a bazalióma. A biopsziát elvégezték a gyanús felületeken, Jackman szerint két-három napon belül várható az eredmény, amelyről ugyanígy be fog számolni a rajongóinak.

De Jackmannek nemcsak a tájékoztatás volt a célja, hanem a figyelemfelhívás is: elmondása szerint ha már csak egyetlen embernél sikerült elérnie ezzel a videóval, hogy használjon naptejet, akkor megérte. A színész nem győzi hangsúlyozni, hogy mennyire fontos ez, ő ugyanis 25 évvel ezelőtt hibázott, aminek most issza meg a levét. Hallgassatok Rozsomákra, figyeljetek oda magatokra!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)