Hirdetés

Horrorral jelentkezik a Pókember-filmek egyik sztárja, itt az első trailer

|

A Tarotot hónapokon belül bemutatják a mozik.

Hirdetés

Valószínűleg a horrorfilmek készítésében van a legkevesebb kockázat. Legalábbis a statisztikák azt mutatják, hogy alacsony költségvetésből is össze lehet hozni megtérülő ijesztgetéseket, a nézők pedig mindig ki vannak éhezve a rettegésre (a Blumhouse ennek a műfajnak a legnagyobb ismerője, amely sikeresen alkalmazza azt a modellt, hogy kevés pénzből sokat termeljenek). 

A legújabb versenyző a Tarot névre hallgat, amely olyan, mintha a Guillermo del Toro-féle Lidérces mesék éjszakáját, a Végső állomást és a Beszélj hozzám!-ot keresztezték volna. 

Hirdetés

Ahogyan azt az alábbi kedvcsináló bemutatja, egy csapat főiskolás tarot kártyákkal játszanak, de megszegik a legfőbb szabályt: soha nem használhatják idegenek pakliját. Miután mindegyik tinédzser megkapja a maga jóslatát, egyenként kezdenek el meghalni a kártyákon ábrázolt módokon. A szellemvilág miatt említettük a Beszélj hozzám!-ot, a predesztinált halálok miatt a Végső állomást és a lapokról előbukkanó rémek miatt Del Toro filmjét. Íme az első trailer: 

A Tarot Nicholas Adams 1992-es Horrorscope című regénye alapján készült, Spenser Cohen és Anna Halberg írták és rendezték, akiknek mindkét pozícióban ez a debütáló munkájuk. A szereplőgárda legismertebb tagja valószínűleg a Tom Holland főszereplésével készült Pókember-filmekkel berobbanó Jacob Batalon, de felbukkan a filmben többek között Avantika (Bajos csajok, A végzős év), Olwen Fouéré (Az Északi, A texasi láncfűrészes mészárlás), Harriet Slater (Pennyworth, Indiana Jones és a sors tárcsája), valamint Adain Bradley (Halálos kitérő: Az örökség, Gazdagok és szépek). 

A Tarot május 10-én kerül az amerikai mozikba, magyar premierje egyelőre nincs. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)